Wie zijn wij?

Alex Govers
Officemanager / Oprichter
Dankzij mijn dyslexie heb ik als leerling / student veel tijd gespendeerd bij bijlessen, huiswerkbegeleidingen en remedial teachings. Als lastige en met name koppige leerling heb ik veel van mijn schoolperiode geprobeerd onder mijn huiswerk uit te komen. Deze situaties hebben mij een geleerd weerstanden en patronen bij leerlingen te herkennen en hier geduldig mee om te gaan.
Sanae Harquoili
Docente

Sanae is befaamt om haar geduldigheid. De voormalige apotheker heeft de overstap gemaakt naar de persoonlijke ondersteuning door zichzelf om te scholen tot docent. Haar doorzettingsvermogen zorgt ervoor dat het gewenste resultaat bereikt wordt. Zo serieus is ze met haar kookkunsten, zo gek is ze met de kinderen. Een fanastische aanwinst bij Bijles Den Haag

Wessel de Kok
Docent

Mijn naam is Wessel en ik wil graag een steentje bijdragen aan de toekomst van  kinderen door middel van bijlesgeven. Ik wil graag de kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Het lijkt mij daarom ook heel leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Rick van Kampen
Docent
Middelbare docent, motivator, betrokken en zeer gedreven in het ondersteunen van de zijn leerlingen. Naast het ondersteunen bij de huiswerkklassen, geeft hij individuele bijlessen en les aan de middelbare school.
Sheila Escamilla Rodriguez
Docent basisonderwijs

Ik ben Sheila, 18 jaar oud en ik studeer de Pabo. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met kunst, lezen & muziek. Verder geef ik graag les, omdat ik kinderen wil stimuleren met het leren en laten zien dat het ook leuk kan zijn. Dit past ook goed bij m’n studie !

Govert Jan Glasbergen
Docent

Hoi ik ben Govert Jan. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd en in mijn studie veel natuur- en wiskunde gehad. Deze vakken heb ik altijd als leuk en uitdagend ervaren. Naast mijn studie houd ik erg van zeilen en fotografie. Hopelijk kan ik je mijn enthousiasme voor bèta vakken overbrengen en je een extra zetje geven om de vakken te halen.

Soumaya Bouaali
Docente

Ik ben Soumaya, ik ben 19 jaar oud en ik woon in Delft. Ik ben erg behulpzaam en zorgzaam. En soms een beetje bescheiden. Ik houd ervan om mensen blij te maken, en ze het gevoel te geven dat ze altijd zichzelf kunnen zijn!

Durk Dijkstra
Docent

Deze gepensioneerde MBO leraar is onze go to guy als het gaat om hulp bij het aanpakken van uitdagend gedrag en als we zin hebben in geschiedenis verhalen. Wanneer er een probleem of vraagstuk is weet hij het altijd middels een prachtig verhaal begrijpelijk te maken. Zijn behoefte om les te geven staat op gelijk niveau als zijn behoefte om zijn overhemden te strijken; beide zijn onverzadigbaar. Hij houdt ervan om te klussen in het huis en bridgen.

Btisam El Adlouni
Administratie / vrijwilliger

Mijn naam is Btisam en ik vertegenwoordig de financiele kant van de organisatie. Ik heb een passie voor cijfers, kinderen en mensen ondersteunen. Om deze redenen heb ik besloten om Bijles Den Haag te helpen

Raicha Ajoeb
Docente

Sinds ik me kan herinneren zijn al mijn docenten hetzelfde. Serieus, streng en ze staan er omdat ze er moeten staan. Ik vind het belangrijk dat je als docent plezier hebt in je vak en dit ook overbrengt naar je leerlingen. Zelf ben ik een enthousiaste leraar en wil ik dat mijn leerlingen leren maar ook plezier in een vak krijgen. Door mijn ervaring als onderwijsassistent en als toekomstig Engels docent weet ik hoe ik mijn kennis op een serieuze maar leuke manier kan overbrengen.