Bijles Engels Nootdorp

Nederland is een van de meest multiculturele landen en daarbij taaldivers. Zo staan we ook bovenaan de lijst van landen die op vroege leeftijd onze kinderen meerdere talen laten leren op school. We zien het ook op onze televisie. Nauwelijks komen we nagesynchroniseerde programma’s tegen.

Toch zien we dat Engels, met name op de middelbare school, voor sommige leerlingen een groot probleem vormt. Dit heeft veelal te maken met de fundering die gelegd wordt in de basisklas. Wanneer er op de basisschool onvoldoende (individuele) tijd is gespendeerd aan Engels, is de kenniskloof te groot.

Werkwijze Bijles Engels

Vooral met jonge leerlingen is het leuk om Engels te doen. Hun leergierigheid en directheid zorgen ervoor dat elke les anders is. We bieden bij BDH interactieve en gezellige lessen, zodat ook de ‘moeilijke’ leerling het leuk vindt om te leren. We werken met kleuren, herhaling en bij een enkele komen er ook push-ups aan te pas (dan heeft de leerling het goed, en moet de leraar de inspanningen doen).

Naarmate de leeftijd van de leerling toeneemt, neemt het interactieve af. Zo wordt er van leerlingen van 15 jaar en ouder wel verwacht dat ze een aandacht span van een uur te hebben. Hier worden meer de regels uitgelegd en toegepast. Waar interactie bij jongeren de boventoon viert, is het bij de ouderen de humor.

Niveaus van Bijles Engels Nootdorp

BDH is gespecialiseerd in het geven van bijles voor kinderen van groep 3 tot en met 6  VWO. Dit heeft te maken dat we een beperkte aan docenten in deze omgeving hebben. Om deze reden zijn de locaties waar bijles Nederlands gegeven wordt, ook beperkt. Voor de locatie van Bijles Nederlands in Nootdorp, kunt u hier verder lezen

Locaties voor Bijles Engels Nootdorp?

We geven zowel een-op-een als in kleine groepen bijles op diverse locaties. Bijles engels wordt aan huis, in de bieb bij u in de buurt, en op onze werklocaties gegevens zoals in het Centrum van Den Haag of in Scheveningen. Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak.

Wat kost bijles Engels in Nootdorp?

Bijles Engels in Nootdorp aan huis € 30 p/uur excl. reiskosten

Contactformulier

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Waar gaat uw vraag over:
  Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig

  Meer dan alleen bijles Engels?

  Bijles Den Haag geeft meer dan alleen bijles engels. U of uw kind kunt/kan zelf bepalen wat voor bijles er gegeven wordt. Wel dient dit van te voren worden aangegeven zodat de bijlesdocent zich kan voorbereiden. We zijn gespecialiseerd in diverse vakken, van talen zoals rekenen, Nederlands of hulp via coaching. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier