Privéles in groepsverband

In het kort:

Wat Elk vak
Voor wie 2-5 leerling (van brugklas tot 6 vwo)
Waar Bij u aan huis, bij ons op locatie of in de bieb
Wanneer Op het met de docent afgesproken tijdstip
Hoeveel €18,50 per leerling per uur
Bijles Den Haag | Bron: Valeer Vandenbosch

Bijles in groepsverband betekent dat de leerling thuis/in de bieb bijles krijgt samen met maximaal 5 andere leerlingen op hetzelfde niveau. Het voordeel hiervan is dat de kosten per leerling aanzienlijk dalen omdat ze gedeeld worden. Klassikaal les zorgt voor betrokkenheid. Met name omdat we interactieve werkvormen gebruiken, leren de kinderen sneller.

Tarieven per uur

Aantal aangemelde leerlingen
kosten per leerling
min. twee – max. vijf €18,50

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze vorm bijles moet u aan een aantal voorwaarden voldoen:

  1. De kosten zijn weliswaar gedeeld, maar staan vast. U betaalt een vast tarief per maand. Deze vorm van bijles heeft een maand opzegtermijn.
  2. Wij vormen de groepen niet. Het is dus noodzakelijk dat zelf met 2 – 5 leerlingen van hetzelfde niveau komt. Indien u meerdere kinderen op het basisonderwijs hebt, maar met verschillende niveaus, kunt u kijken op begrijpend lezen les. 

Contact of vragen

Bent u een ouder of staat u representatief voor een instelling die wel bijles voor kinderen zou willen aanvragen? Aarzelt u dan niet om ons voor een vrijblijvend gesprek uit te nodigen. We komen graag langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.  De onderstaande gegevens zijn om met ons in contact te komen of vul het formulier in zodat wij contact met u opnemen.

E-mail: financieel@eigenwijzehelden.nl
Telefoon: 0654738573 (09.00u tot 20.30u)
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven of vul hier rechts het contactformulier in