Bijles rekenen basisschool

Kort:

Wat Rekenen
Voor wie 1 leerling (groep 4 t/m 8)
Door wie Docent met pedagogische of didactische achtergrond
Waar Bij u aan huis, bij ons op locatie of in de bieb
Wanneer Op het met de docent afgesproken tijdstip
Hoeveel €35,00 per uur
Bijles rekenen basisschool
Bijles rekenen basisschool | Bron: Wikimedia | Fotograaf: Onderwijsgek

Veel kinderen op de basisschool schijnen moeite te hebben met rekenen. Wij van Bijles-Den Haag zijn van mening dat dit komt omdat er op de basisschool veel te weinig persoonlijke aandacht wordt besteed aan leerlingen. Rekenen kan door ieder kind begrepen worden mits het goed wordt uitgelegd.

Wij van Bijles Den Haag zullen onze lessen natuurlijk afstemmen aan het lesmateriaal van uw basisschool. Echter wij zullen ons er niet van weerhouden om uw kind zo nu en dan eens wat extra voorbeeldsommetjes te geven om de eventueel opgedane achterstand van uw kind zo snel mogelijk weg te werken. De basisschool is de uitgelezen kans om je het rekenen eigen te maken, omdat je vanaf de middelbare school veelal met een rekenmachine aan de slag gaat. Toch is het belangrijk dat uw kind op de basisschool snel en nauwkeurig leert rekenen aangezien men ook op de middelbare school een rekenexamen gaat instellen.

Bijles rekenen basisschool – Locaties

We geven een-op-een bijles rekenen aan huis, in de bieb, maar ook op andere locaties zoals aan de Noordwal 10. Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak. Ook is het mogelijk meerdere kinderen tegelijk les te geven, dient dit eerst afgesproken te worden.

Wat kost bijles rekenen?

Bijles rekenen €35 p/uur voor een pedagogisch / pabo onderlegde docent

Contact of vragen

E-mail: financieel@eigenwijzehelden.nl
Telefoon: 0654738573 (09.00u tot 20.30u)
Inschrijven: Klik hier om in te schrijven of vul hier rechts het contactformulier in

Meer dan alleen bijles rekenen basisschool?

Bijles Den Haag geeft meer dan alleen bijles rekenen op basisschool niveau. We zijn gespecialiseerd in diverse vakken en leerniveaus. Dit betekent dat zowel u als uw kind tussen groep 3 en 3 VWO bijles kan krijgen in diverse vakken, zoals Nederlands, Engels en exacte vakken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren