Bijles rekenen Den Haag

Kort:

Wat Rekenen
Voor wie 1 leerling (groep 4 t/m 8)
Door wie Docent met pedagogische of didactische achtergrond
Waar Bij u aan huis, bij ons op locatie of in de bieb
Wanneer Op het met de docent afgesproken tijdstip
Hoeveel €35,00 per uur

Veel basisschool leerlingen en dan de bovenbouw met name hebben moeite met de vakken Nederlands, Engels en vooral Rekenen. Dit komt omdat deze materie vaak abstract en moeilijk voor te stellen is. Termen zoals decimalen, decagrammen, percentages en drie tiendes klinken sommige leerlingen als nachtmerries in de oren.

Bijles Rekenen aan huis

Bijles rekenen Den Haag | Bron: Schoolplaten

Thuis bijles rekenen heeft een aantal voordelen. Als eerste wordt het visualiseren van het rekenen veel makkelijker. We kunnen letterlijk een zak suiker pakken, dit in gewichten, percentages, meeteenheden uitbeelden. Hierdoor wordt begrip beter en pakken de kinderen het sneller op.

 

Galado: “Dus een watermeloen van een 1 kg is dus 500 gram per helft.. Pfff dat is veel watermeloen!”

Bijles Rekenen Den Haag – Bibliotheek

De Engelse rekenen wordt doorgaans aan huis gegeven omdat deze leerlingen nog niet alleen over straat mogen. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen en voor die gevallen wordt er ook bijles gegeven in de bilbliotheek bij u in die buurt.

Wat kost Bijles rekenen?

De kosten van gebaseerd op de kwaliteit van onze docenten. We hebben voor bijles aan basisscholieren beperkt aantal docenten met een achtergrond in pabo of pedagogiek. De kosten gelden niet alleen voor rekenen, maar ook voor talen, zoals Engels en Nederlands of voor bijles voor de Cito.

Basisschool bijles aan huis € 35 p/uur

We nemen contact met u op

Vul het onderstaande contactformulier in en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld met betrekking tot Basisschool bijles.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Waar gaat uw vraag over:
    Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig