Bijles Citotoets Den Haag

Cito Toets oefeningen

Bijles Cito
Bron: Cito

Zit uw kind in groep 5 of hoger? Dan is het raadzaam om voorbereid te zijn voor de Citotoets. Wij van Bijles Den Haag doen dat door individuele bijles,  begrijpend lezen of naschoolse ondersteuning (taal en rekenen). We hebben de lessen afgesteld op de stof die uw kind op school aangeboden krijgt. Door deze stof te herhalen en goed uit te pluizen zijn ze beter voorbereid voor de CITO toets.

Citotoets is een momentopname

Een van de veel voorkomende problemen die we zien bij de Cito Toets is de toenemende druk bij de leerling. Het draait tegenwoordig alleen nog maar op presteren. Hoge cijfers halen en presteren. Doordat het kind binnen een korte periode een aantal toetsen moet doen, waar de rest van zijn/haar toekomst vanaf hangt, kan het verstandig zijn om dit te oefenen. Stel u voor dat uw kind zenuwachtig is en daarmee slecht presteert. We zien het vaak gebeuren dat leerlingen te laag niveau toegeschreven krijgen terwijl ze veel slimmer zijn dan de toets uitwijst.

Bijles Citotoets Den Haag Tarieven

Bijles Citotoets aan huis € 35 p/uur
Begrijpend lezen les Draaistraat 14 € v.a. 60 per 4 weken
Rekenles Noordwal 10 € v.a. 60 per 4 weken

Meer dan alleen reken Citotoets

Nieuw zijn nu de rekenlessen voor groep 5 t/m 8. We bieden rekenen op maat in elke groep. Behandelen de basis en werken onze manier op speelse en interactieve wijze richting het CITO niveau.

Schrijf u nu in voor een gratis proefles.

Andere vakken dan Citotoets

Uiteraard beperken we ons niet tot bijles voor de Cito Toets. Wij richten ons op het geven van bijles van elke formaat en elke intensiviteit. Mocht u dus bijles op middelbare school niveau wensen, zoals bijles Engels,  leveren wij dit ook.

Contactformulier

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Waar gaat uw vraag over:
  Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren

  Bewaren