Bijles Engels Schilderswijk

Bijles Engels Schilderswijk | Bron: Wikimedia | Fotograaf: M. Minderhout

Op zoek naar Bijles Engels in Den Haag (Schilderswijk)? Dan bent u aan het goede adres. Door met uw kind een-op-een te leren aan Engels pikken de leerlingen die sneller op. Ze zijn ook meer geconcentreerd en toegewijd aan het leren. Tijdens de bijles behandelen we de stof waar juist uw kind moeite mee heeft. Daarnaast richten we ons op de aankomende toetsen zodat de cijfers ook verbeterd worden. En zodra er geen toetsen in het vooruitzicht zijn, richten we ons op een betere basis. Zodoende leert uw kind niet sneller, maar begrijpt het ook beter.

Wordt bijles Engels alleen maar in de Schilderswijk gegeven?

We geven een-op-een Engels bijles aan huis, in de bieb van de Schilderswijk, maar ook op andere locaties zoals aan de Obrechtstraat (tussen Tasmanstraat en Waldeck Pyrmothkade). Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak.

Wat kost bijles Engels Schilderswijk?

We geven zowel een-op-een als in kleine groepen bijles op diverse locaties. Bijles engels wordt aan huis, in de bieb bij u in de buurt, en op onze werklocaties gegevens zoals in het Centrum van Den Haag of in Scheveningen. Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak. Ook zijn er andere vakken die u of uw kind kan volgens, zoals Wiskunde B, Nederlands, Geschiedenis.

Bijles Engels aan huis € 25 p/uur

Contactformulier

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Waar gaat uw vraag over:
  Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig

  Meer dan alleen bijles engels?

  Bijles Den Haag geeft meer dan alleen bijles Engels. We zijn gespecialiseerd in diverse vakken, van wiskunde t/m talen zoals Duits en Frans. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier of bellen met +31 610 255 420

  Bewaren