Huiswerkbegeleiding Den Haag

Waarom ‘huiswerkbegeleiding Den Haag‘?

Huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren is niet per definitie een gegeven succes. Het is van belang dat er bij aanvang wordt gekeken naar de benodigdheden van de leerling. Waar liggen de bottlenecks? Zo kijken we naar  of de leerling de vakken gewoon lastig vindt, waar de motivatie zit en hoe we de leerlingen hierin kunnen ontmoeten. Huiswerkbegeleiding van Bijles Den Haag wordt gegeven door Eigenwijze Helden. 

Huiswerkbegeleiding Den Haag, waarom moet ik jullie kiezen?

Allereerst de docenten. We hebben de Crème De La Crème in het onderwijs. Onze docenten zijn een gemêleerde groep helden, die oprecht hart voor de leerling hebben. Ze zijn zelf lastige studenten (geweest), met begrip voor de gedemotiveerde leerlingen. Daarom weten ze iedereen in beweging te krijgen. De oprichter van de organisatie is een gecertificeerde coach, die niet alleen de leerlingen, maar ook het personeel coacht.

Wat is het voordeel van huiswerkbegeleiding?

  1. We werken in kleine groepjes, waardoor er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht
  2. We zitten in centrum van Den Haag.
  3. We zijn relatief goedkoper dan de grotere organisaties in Den Haag.
  4. We hebben meerdere tijdstippen waarop u uw kind kunt plaatsen (namelijk het weekend)
  5. We hebben geen admininstratiekosten*.
  6. U kunt altijd met ons om de tafel mbt de vooruitgang van uw kind.
  7. We werken met docenten, coaches en pedagogen. Dit betekent dat de kwaliteit van de ondersteuning hoog is!

Wat is deze huiswerkbegeleiding?

Er wordt in het onderwijslandschap gemaakt tussen huiswerkbegeleiding en huiswerkklassen. Huiswerkbegeleiding is zich echt gericht op het begeleiden, ondersteunen en uitleggen van de studiestof. We helpen de kinderen met motivationele problemen en zijn plek waar ze zichzelf kunnen zijn. Uniek is dat de leerling per maand altijd aanspraak mag maken op 1 uur individuele ondersteuning.

We weten dat de nadruk van de stof bij iedereen ergens anders. Daarom faciliteren we ook de ruimte om zelfstandig te werken. We zijn alert en spelen in op de mimiek van de leerling. De nonverbale boodschappen van onbegrip of weerstand worden beantwoord met toenadering en rust. Zodoende leren we de leerlingen ook omgaan met hun valkuilen.

Wat zijn de kosten van deze huiswerkbegeleiding?

We zijn de hele week open:

Alleen doordeweeks Inclusief weekend
3 per week kost €300 €350
4 dagen per week kost €360 €410
5 dagen per week kost €399 €449

Locatie en tijdstippen?

Elke  dag  op de Noordwal 10

Maandag t/m vrijdag
14:00 19:00 beschikbaar
Zaterdag & zondag 11:00 16:00 beschikbaar

Meer weten?

  • Wilt u meer praktische informatie, zoals de werkwijze bij ziekmelding, lesmaterialen, administratiekosten etc. Kunt u kijken bij de meest gestelde vragen.

Gratis intakegesprek?