Goedkope bijles den haag

Waarom ‘goedkope bijles den haag‘?

Wij zien dat goedkope bijles nodig is omdat niet iedereen in staat is om €35 per uur voor bijles te betalen. Daarom is het nodig om ook een alternatief aan te bieden. Het krijgen van ondersteuning kan voor alle vakken, zoals Rekenen of Wiskunde, Nederlands en Taal, maar ook Engels, natuurkunde of geschiedenis.

Daarom komt bijles  Den Haag met een goedkoper alternatief:

Naschoolse ondersteuning op de zaterdag en zondag vanaf €9 per uur.

Wat betekent deze goedkope bijles?

Uw kind krijgt ondersteuning bij het maken en leren van schoolwerk. Het maakt niet uit welk vak en hoeft dus niet persé huiswerk te zijn. Uw kind maakt dan deel uit van een kleinere klas ( max 6 leerlingen), waarbij ze aan een aantal tafels plaatsnemen en hun huiswerk of extra oefeningen maken. De docent begeleidt dan uw kind door uitleg te geven, advies te geven hoe te leren en maken en te overhoren als dat nodig is.

1. De eerste maand stellen we een behandelplan samen. Dit betekent dat we in overleg met u, indien gewenst met de school, en op basis van onze eigen inzicht een pakket verzamelen. Dit is voor een half jaar.

2. De volgende maanden krijgt de leerling dit pakket om uit te werken. De leerling ontwikkelt op de achtergestelde vakken omdat het oefenmateriaal is afgestemd op de behoeften van het kind.

Wat zijn de kosten van de huiswerkondersteuning?

De klassen vinden plaats op zaterdag en zijn in blokken 2 uur. U kunt uw kind in halve, enkele of meerdere blokken per week inschrijven. Inschrijving is per maand.

1 uur per week kost €48 per maand (voor 4 uur)
2 uur per week kost €80 per maand (voor 8 uur)
4 uur per week kost €144 per maand (voor 16 uur)

Bent u op zoek naar privé bijles naar huis, kijkt u dan hier

Locatie en tijdstippen?

Elke zaterdag op de Noordwal 10 – Den Haag

Blok 1

Blok 1b 11:00 12:00
Blok 1b
12:00 13:00

Elke zondag op de Noordwal 10 – Den Haag

Blok 2

Blok 2a
11:00 12:00
Blok 2b 12:00 13:00

Kunt uw kind niet op het afgemelde tijdstip? Dan kunt u 2 dagen vooraf verzoeken om de ondersteuning te krijgen in een ander blok of op een andere dag. Er wordt dan gekeken of er ruimte is.

Hoe verlopen de betalingen van goedkope bijles Den Haag?

De betalingen zijn per maand. We sturen elke maand een vaste factuur  voor de aantal uren waarvoor u de leerling inschrijft. Let er wel op dat u er geen aanwezigheidsplicht is. Dit betekent dat uw kind op uw keuze aanwezig is.

Inschrijven voor goedkope bijles:

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Waar gaat uw vraag over:
Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig