Top 5 Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen

Hier vindt u de top 5 oefenmaterialen voor groep 4 rekenen. We beschrijven kort de inhoud van het boek en benoemen drie pluspunten. Ook vindt u hier de prijs en waar het boek te koop staat. Mocht u vragen hebben, kunt u deze altijd stellen.

Kijk op Wijzer over de basisschool (groep 4) voor meer informatie als u als ouder zelf uw kind goed wil ondersteunen

Top 5 Oefenmateriaal groep 4 rekenen

5. Mijn oefenschrift De tafels 7-8 jaar groep 4

Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen – Mijn Oefenschrift – De tafels

In dit leuke oefenschrift leert uw kind vlot de tafels van vermenigvuldiging en deling! Dit schrift bevat diverse groep 4 reken oefenmateriaal oplopend in moeilijkheidsgraad. Zo begint uw kind met de tafels van 1 en op het einde oefent het de tafels van 1 tot en met 10 vlot door elkaar! Bovendien zijn de oefeningen gevarieerd zodat uw kind steeds gemotiveerd blijft.

+ Handig voor onderweg
+ Goedkoop
+ Leerzaam
– Alleen tafels en delen

Voor €6,50 te koop bij: Bol.com

4. Oefen je Slim – Taal en rekenen groep 4

Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen – Oefen je slim – Aan de slag met taal en rekenen

Veel speelse oefeningen die inspelen op de stof die op school behandeld wordt. Door de leuke vormgeving en de laagdrempelige oefeningen leert het kind goed. Het mooie aan dit boek is dat er bij elke oefening een doel wordt meegegeven. Goed te gebruiken als u als ouder samen wil leren. Stof beslaat onder andere: klokkijken, meervouden, tafels, schrijven en meer. Oefenpret voor kinderen van 7 en 8 jaar!

+ Leuk vormgegeven
+ Speels
+ Rekenen én taal

Voor €9,95 te koop bij: Bol.com

3. Vakantie oefenblaadjes “naar groep 4”

Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen – Vakantie oefenblaadjes

Herhalingsoefeningen taal en rekenen. Met name geschikt als er een lichte achterstand is bij uw kind. De oefenblaadjes in dit blok zijn daarbij een fantastisch hulpmiddel. Laat uw kind elke dag een blaadje invullen en op die manier met een kleine inspanning de leerstof onderhouden of weer opfrissen. De oefeningen sluiten aan bij het leerprogramma van de basisschool en zijn geschikt om de zomervakantie te overbruggen (voor de start van groep 4) of om achterstanden weg te werken.

+ Overzichtelijk
+ Laagdrempelig
+ Gewaardeerd
–  Echt gericht voor start groep 4

Voor €19,95 te koop bij: Bol.com

2. Brainz@work – Rekenen Groep 4 Werkboek 1

Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen – Rekenen groep 4 Werkboek 1

Dit werkboek is ontwikkeld door ervaren leerkrachten en staat vol met tips voor ouders en kinderen  In dit werkboek wordt specifiek geoefend om sommen tot 10 helemaal onder de knie te hebben. Ook komt meten, meetkunde en wegen aan bod. Stof beslaat onder andere: optellen en aftrekken, tafels van 1 t/m 10 en geldrekenen.

+ Uitgebreid
+ Speciaal voor kinderen met een (lichte) achterstand
+ Veel oefeningen
–  Duurder dan de rest

Voor €19,95 te koop bij: Bol.com

1. Loco Maxi / Rekenen met geld, groep 4

Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen – Rekenen met geld Loco Maxi

Met Maxi Loco oefenen kinderen op een andere en leuke manier met wat ze op school geleerd hebben. Met dit unieke spelsysteem kunnen kinderen zelf controleren of ze de opdrachten goed hebben gemaakt.

Rekenen met bedragen, munten en biljetten doen we iedere dag. In dit boekje is een groot aantal gevarieerde rekenopdrachten opgenomen waarmee uw kind de rekenvaardigheid oefent en leert om te gaan met geldbedragen.

+ Kinderen spelen er graag mee
+ Uitbreidbaar
+ Leerzaam
– Loco maxi doos vereist (hier verkrijgbaar)

Voor €9,95 te koop bij: Bol.com

Mocht u andere boeken missen die passen in de Top 5 Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen, laat het ons dan weten. We bekijken uw tips en beoordelen of deze in de top 5 thuis hoort. Heeft u een andere ervaring met een van de bovenstaande boeken, horen wij dit ook graag. De Top 5 Oefenmateriaal Groep 4 Rekenen is aan te passen indien we ervaren dat ouders en leerlingen het oefenmateriaal achterhaalt of onprettig vinden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren