Bijles Nootdorp

Bent u op zoek naar bijles in Nootdorp? Sinds begin 2016 hebben wij, BDH, een nieuwe bijleslerares. Bijles Nootdorp geldt naast de omgeving Pijnacker-Nootdorp ook voor Zoetermeer en Leidschendam.

We geven diverse vakken voor diverse groepen en niveaus. Het varieert van rekenen voor de basisschool tot het geven van faalangst oefeningen.

Bijles in Nootdorp

Bijles draait om het inspelen op de (beperkte) begripsvorming van de leerling en vanuit hier stof herhalen of uitbreiden. Via interactieve lessen worden de leerlingen op een alternatieve wijze in contact gebracht met de vakken. Vakken worden leuk en gemakkelijker opgepakt.

Bijles Nootdorp – locaties

De bijles in Nootdorp kan bij u aan huis worden gegeven. Een alternatief is bijles aan huis bij de bijlesleraar. Dit betekent echter dat de bijles gegeven wordt in Zoetermeer of Den Haag.

Wat kost Bijles Rekenen Nootdorp?

Bijles aan huis € 30 p/uur excl. reiskosten

We nemen contact met u op

Vul het onderstaande contactformulier in en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld met betrekking tot Bijles Nootdorp. Uiteraard, mocht u andere vakken nodig hebben, zoals Nederlands, Engels of simpelweg hulp met planning en structuur aanbrengen, kunt u ook dit formulier gebruiken.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Waar gaat uw vraag over:
    Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig