bijles Nederlands Nootdorp

Een blij gezicht van een kind bij bijles Nederlands Nootdorp
Bijles Nederlands Nootdorp | Fotograaf: C. Pauley

Alhoewel we opgroeien in Nederland is goed Nederlands praten en schrijven niet vanzelfsprekend. Regeltjes die ons leren of woorden aan elkaar geschreven moet worden of juist los; wanneer we zinnen moeten ontleden, wat is dan een zelfstandig naamwoord of een wederkerig voornaamwoord? Het is De Nederlandse taal zit vol uitdagingen en die gaan onze leerlingen al vroeg tegemoet.

Bijles Nederlands Nootdorp, de naam zegt het al, biedt hulp met de Nederlandse taal in omgeving Pijnacker-Nootdorp.

We richten ons op de aankomende toetsen en oefenen met vragen die in onze ervaring op de toets vaak voorkomt. En zodra er geen toetsen in het vooruitzicht zijn, richten we ons op een betere basis. Zodoende leert uw kind niet beter, maar begrijpt het ook sneller.

Niveau van Bijles Nederlands

BDH is gespecialiseerd in het geven van bijles voor kinderen van groep 3 tot en met 2 vwo. Dit komt omdat we een beperkte aantal docenten in deze omgeving hebben. Om deze reden zijn de locaties waar bijles Nederlands gegeven wordt, ook beperkt. Voor de locatie van Bijles Nederlands in Nootdorp, leest u hieronder verder.

Locaties voor bijles Nederlandsp?

We geven zowel een-op-een als in kleine groepen bijles Nederlands op diverse locaties. Bijles Nederlands wordt aan huis of indien mogelijk in de bieb bij u in de buur. Mocht u het ergens anders willen, kan dit altijd op afspraak.

Wat kost bijles Nederlands Nootdorp?

Bijles Nederlands in Nootdorp aan huis € 25,- p/uur excl reiskosten

Contactformulier

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Waar gaat uw vraag over:
  Individuele BijlesRekenlesNaschoolse ondersteuning (basisschool)Begrijpend Lezen lessenCoaching & Begeleidingoverig

  Andere vakken dan Nederlands?

  BDH geeft meer dan alleen bijles Nederlands. U of uw kind kunt/kan zelf bepalen wat voor bijles er gegeven wordt. Wel dient dit van te voren worden aangegeven zodat de bijlesdocent zich kan voorbereiden. We zijn gespecialiseerd in diverse vakken, van talen zoals Engels, rekenen of zelfs hulp bij inburgeringscursus. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via ons contactformulier.