Bijles Den Haag basisschool

In het kort:

Wat Elk vak
Voor wie 1 leerling (groep 4 t/m 8)
Waar Bij u aan huis, bij ons op locatie of in de bieb
Wanneer Op het met de docent afgesproken tijdstip
Hoeveel €35,00 per uur

Bijles Den Haag, sinds kort EigenWijze Helden, biedt iets wat de meeste bijles instituten niet heeft; docenten met een pedagogische achtergrond. Zodoende worden kinderen niet alleen ondersteund bij vakken zoals rekenen of taal, maar wordt er ingegaan om de beste aanpak voor uw kind.

Is €35 per uur boven uw budget, neem een kijkje bij begrijpend lezen lessen of de naschoolse ondersteuning klassen. Kleine groepjes afgestemd op de lesstof die gegeven wordt op school. Gedeelde aandacht en gedeelde kosten!

Waarom bijles aan huis?

Bijles heeft een aantal voordelen.

  1. Het biedt uw kind de mogelijkheid om het maken van huiswerk te associëren met vooruitgang en ontwikkeling. Dit gaat meestal gepaard met positieve emoties en werkt stimulerend voor de werkethiek.
  2. Voor basisscholieren werken we uitsluitend met  pedagogisch of didactisch ervaren docenten.
  3. Voor de handliggend, maar niet geheel onbelangrijk, is het niet hoeven reizen of weggebracht worden,
  4. Makkelijk na de les peilen wat de vooruitgang van uw kind is.

Werkwijze

In eerste instantie wordt er gekeken naar het niveau van de leerling. Vervolgens gaan we aan de slag met de boeken om de leerling de stof te leren. We maken gebruik van een diverse technieken toegespitst op de leerling zelf.


Bijles aan huis?

Indien u erover nadenkt om uw kind op bijles te zetten, kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Hierna zal ik contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Het is belangrijk om in eerste instantie te kijken of uw kind zich wel prettig voelt. Indien het intakegesprek prettig is verlopen en u de bijles wilt inzetten, maken we een afspraak voor de volgende les.

Vul dit als u wilt dat we contact met u opnemen:

Basisscholen van tegenwoordig zetten het gemiddelde van de klas voort. Het kan voorkomen dat uw kind op sommige gebieden onder het gemiddelde valt. Misschien heeft uw kind moeite met rekenen of met taal; zoals Engels of Taal. Wellicht wens u extra oefenmateriaal en uitleg voor de aankomende cito toets. Bijles Den Haag basisschool helpt op al deze vlakken.

Wij van Bijles Den Haag hebben zowel onderwijsassistentes als basisschool docenten in spé die graag uw kind helpen om beter te presteren. Met een interactieve en dynamische aanpak helpen we de kinderen de stof eigen te maken. Dit leert hun op spelende wijs bekend te worden met de stof.

Wat vindt Shailesh van Bijles Den Haag?

Bijles Den Haag basisschool – locaties

Basisschool bijles
Bijles Basisschool – Bron: Cienpies

De Bijles Den Haag basisschool vaak bij u aan huis gegeven. Mocht u een meer publiekelijk terrein de voorkeur geven, werken we ook in de centrale bibliotheek. In enkele gevallen is het ook mogelijk om bijles bij de docent thuis te krijgen. Dit is veelal goedkoper. Voor meer informatie hierover kunt u het beste even bellen of het onderstaande contactformulier invullen.

Wat kost Bijles Den Haag basisschool?

Basisschool bijles aan huis € 35,00 p/uur

We nemen contact met u op

Vul het onderstaande contactformulier in en wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld met betrekking tot Basisschool bijles.